allt ska sugas ut ur varje natt

Jag ska bara säga, ganska mycket i efterhand, att Tysklandsresan var mycket trevlig. Den är värd att minnas. Fast det blev ju inte direkt mycket tyska, inte franska heller för den delen; vi körde på svengelska. Och vanlig engelska i stunder då man inte behövde, vissa kunde ju svenska ;) 
Vi fick många nya citat som med säkerhet kommer att tjatas ut, mycket tack vare den trevlige och fulle norrmannen Ole. Honom gillar vi skarpt haha. Jåååå, Bertils påsktips!
Och vi är stolta över att ha lärt känna dom norska mästarna i motorsågning, kanske blev dom europamästare också? Nej, men vi gillar sociala människor och allt blir dubbelt så kul om man inte fattar ett ord av vad folk säger.
Ska också tillägga att Falun var fulsnygg, stilen var iaf på topp. Men han är tydligen från Jönköping och inte från Falun som han sa till mig och Hanna. Han pratade gött och var kul, resten är ovesentligt egentligen.
Vi hittade många nya vänner, elr kanske inte, men vi borde leva länge; vi skrattade en hel del. (y)
Snygga patter (:

        
      
                     
      

 "Men Hanna du är ju snygg och har stora bröst.!"
Okänd äcklig man- "Jaaa så är det!! Det stämmer!... Och du också!"

Det är inte nödvändigt att nämna allt, jag har redan fått med tillräckligt med osammanhängande meningar. Det finns ändå så mycket mera som man bara kan förstå om man var med. Det var iaf tur att vi sa hej till Ole och hans kompis, annars hade vi inte haft lika kul. :) Tänk vad små saker spelar stor roll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback