Jag kan inte tro att jag fortfarande lever

Känslan, den går verkligen inte att beskriva. Hjärtattack ungefär. Jag tror Linnea vet, hon kände typ samma tror jag. Man var inte förberedd, eller vågade inte hoppas (: Men vid korsningen, ojojoj. Nej det var bland det sjukaste och roligaste i mitt liv haha. Det här kan man leva på länge. Vi håller allt för oss själva, sakerna ingen kan förstå utom vi. Hjälp mig att inte glömma, fast det är nog ingen risk att jag gör.
"Är inte han med i teve?? " - Kvällens ;) .

Jag säger också farväl till vackra Skene för ett tag. Ooh, torsdag, låång tid. (y) 

Jag kan vänta på dig hela natten igenom

Vädret är lite deprimerande, inte lika fint som igår. Himlen är typ vit. Blå enligt vissa, men inte enligt mig (:
Jag och Jennifer gick ändå ut lite, jag är klantig. Jag visste att jag inte skulle ha byxorna. Nu är det gräsfläckar, bra gjort Klara. Men jag lever ju livet, det är därför jag ramlar ;)
Och bra att jag ler stoort, inte vinkar, nej nej. Fast jag var inte riktigt säker. Men känns lite sådär iaf hehe. Ajaa.
I´m looking forward.


Dom säger att alla gråter

Jag grät igår. Jag har nog aldrig gråtit så förtvivlat. Jag skrek. Jag har nog aldrig skrikit så högt. Jag visste att det inte skulle hjälpa. Hoppet var förlorat redan från början. Egentligen gjorde det saken värre när jag skrek. Jag skulle varit stark och behållit lugnet. Men det gick verkligen inte. Jag blev som förlamad. Tankarna hängde inte med och jag bara stod och vrålade ut i den kyliga morgonen. Känslan av hjälplöshet har aldrig varit så stark. Min puls var hög och jag var anfådd men jag sprang, jag kämpade, och tog i för allt jag hade, men det hjälpte inte. Han var för stark. Jag hörde att hon plågades och kämpade för sitt liv. Det vi gjorde räckte inte för att rädda henne. Det handlar om en hund och en katt. Jag trodde aldrig det skulle betyda så mycket. Men just att jag såg allting, att det i stort sett var mitt fel, det är det som gör det så hemskt. Jag fick en chock när jag kom ut och hon låg blodig, jordig och tilltuffsad, när han stod över henne och slet och bet i henne medan mamma försökte dra bort honom. Det hade gått så fort. Jag hade ju bara varit inne och hämtat något att locka med, som om jag trodde att det skulle gå. Jag fick verkligen hjärnsläpp.  Hon dog inte heller. Det gjorde saken ännu lite värre. Hon plågades in i det sista innan en spade fick ta slut på lidandet. Paniken i mammas röst och alla bilder sitter kvar i mitt huvud och det kommer nog aldrig försvinna. Men det som har hänt har hänt och jag vet att vi gjorde nästan allt vi kunde, men ändå kommer alla "tänk om..". Jag försöker glömma, inte tänka för mycket på det, och det går ganska bra. Jag fick annat att fundera på. Men när jag kom hem på kvällen och ställde in cykeln i skjulet, då kom allt tillbaka. Det var lukten som gjorde det; typ jord blandat med kattpiss. Händelseförloppet spelades återigen upp som en film i mitt huvud. Livet går vidare. Det här hade väl också en mening antar jag. Fast jag kan inte hjälpa att jag känner ett slags hat mot honom, jag blir liksom äcklad. Han har ändå bitit ihjäl min katt. Jag ska se bortom det säger dom.

Vi gömmer oss i mörkret.

Hej jag heter Elin och jag ska ta bussen hem snart, känns bra (y) ! Haha, tack för att du kom till UGP och förgyllde min dag (: . Det var då man fick sina skratt. Jag blev grovt dissad men det gör inget. Simningen gick bra, jag är nöjd. Nästan.
Jag vet inte vad som hänt, men jag känner mig inte som jag borde. Dom bästa förutsättningarna finns men ändå är det något fel. Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?
Jag kanske ska blicka framåt och satsa på att längta till träningen och cykeläventyr med Elin. Men jag orkar inte riktigt. Det enda jag vill just nu är att det ska bli fredag. 
Jag mår illa och vill spy.!

Jag ler på riktigt

Jag ska bara säga att jag blev väldigt fascinerad av kvällens måne. Elin, Freddan och Karl vet vad jag menar :)
Man såg hela, liksom konturerna och så, fast jättesvagt, och så var en del lika stark som månen brukar vara. Det går verkligen inte att förklara men det var tufft. ;)
13åringar vet mer än vad jag tror haha.

Den väg som ligger framför dig är alldeles för rak

Jag har inget bra att komma med. Blev irriterad på snön som låg på marken när jag vaknade. Men det mesta av den  försvann under dagen och när jag slutade skolan var det soligt, varmt och vår igen !! :)
Imorgon åker Linnea till fjällen, hur ska det gå i helgen? UGP utan varken henne, Julia eller Elin. Jag får väl försöka se det positiva i saken. Vad nu det är.
En riktig anteckna-blogg ! YEAH.

sommar.

Ibland blir det bara för mycket för mig

Hela helgen har tillbringats hos Linnea, kan ju tro att mina föräldrar slår mig ;) Men det har i alla fall varit otroligt bra. I alla fall till en början, sen sket det sig men det blev bra igen !
Det är visst någon som är tillbaka.
I fredags skulle vi kollat skräckfilm men blev inte så, vi pratade i telefon istället. YEAH :) Det blev några stycken, men boråsarna var nog roligast hehe. Hallal och Fläskfilé. Och Mexicana ligger i Kinna, såå blåsta är vi inte.
Hej jag heter fyrkant och undrar vad ni vill mig. Heter du Fatima? Du kommer från Portugal för där hade jag en kompis. :)
Victor har helt klart hetast röst, jag gillar skånska och det är kul att driva med folk som bor långt borta.
Skeneborna var också kul :) Tyvärr blev det ju inte ngn träff men telefon funkar ju det med haha. Montessäri *.
-Har du laddat på din mobil?
-Jaaaa.
-Du har Telia va?
-Va? Neej, jag har 3 !
Bra att jag har så bra koll på vem jag pratar med, ( :
_________

Igår var vi i Borås på dagen och inhandlade varsin skiva och film (Y) Han på Donken borde öva på att hälla upp glass för han var kass !! Mysko folk med solglasögon och Sverige-keps haha.
När vi kom hem gick vi en liten promenad på Kinnasten, tog kort och gungade (; Sedan var det väl dator som gällde ;) Det gick bra till en början, FLABBADE som as hehe. Kan undra varför. En kommentar han gjorde. :P .. HAHA. Klara har alltid rätt, Finisheda och Vesta.
Sen blev det ju som det blev och jag var knäckt. Som tur var löste allt sig, efter många om och men, hehe.
Kollade på Tjenare Kungen som var mycket bra. "Åh jag spyr!" Och 38 minuter på The Grudge, sen blev vi trötta. Då fick Miffo bli helgens sovafilm.
Nu har jag skrivit en uppsats om sånt som ingen annan än jag och Linnea fattar. Skulle kunna skriva ungefär lika långt till men jag tror inte det behövs. Det är redan tillräckligt mobbat.
ks <3 la , alltid


       

Just nu längtar vi till Ugp2, iaf lite, och 30 mars :) !

Tack kära år som går

Jag tänker tillbaka och minns. Minns den gula vårsolen, den blåa himlen, de vita molnen och den kyliga vinden. Vi gick och det kändes lätt. Jag skulle kunna gått flera mil. Det är något speciellt med våren. Det sa vi flera gånger. Inte kunde vi tro att den där dagen skulle etsas fast i våra huvuden. Att vi ett år senare skulle minnas det som om det var igår. Vi kom fram till vattnet och lät fingrarna smaka på det. Det smakade kallt och det gick en rysning genom kroppen. Våra tonårskroppar stod där i vårsolen, andades in den friska luften och önskade att tiden skulle stanna. Det var inget speciellt, allt kändes bara bra och vi visste att det var tack vare våren. Den där våren förändrade oss lite. Kanske var det där allt startade på riktigt. Ord utbyttes och redan då tänkte vi lika. Våra skratt ekade till andra sidan sjön. Det lät vackert. Skratt är vackert.  Vi stod där och kände oss vackra och visste att inget skulle kunna ta det här ifrån oss. Vi satte oss ned och blickade ut över sjön och skogen. Alla bekymmer var som bortblåsta och vi drömde oss framåt i tiden. Till sommaren. Tiden skulle gå fort och vi längtade. Vi tog en sista tugga av våra chokladmuffins och började våra steg. Stegen som ledde oss till nu.

  

Våren är minnenas tid

Klä in dig i wellpap, för du kommer skadas

Jag undrar hur många tankar per dag som handlar om dig.
Mina vänner säger vakna upp och sluta tänk på det.





Och här är en människa jag saknar.
jenniferklara


I en plastburk för oss unga

När man väl fått det man vill ha, vill man ha något annat. Nu har våren äntligen kommit och nu vill jag ha sommar. Jag har typ fått mani på att titta på bilder från i somras. Det känns sådär, jag blir ju typ sjuk av längtan :) 
Jag har i alla fall konstaterat att folk blir glada av våren. Idag satt jag i skolan och tittade ut genom fönstret och det var många många fler är vanligt som var ute och gick idag. Och människorna såg så lyckliga ut. Det smittade av sig. Nu är en bra tid och jag längtar till helgen ;) 

        
För att det var en riktig sommardag, hos Linnea
                                     
        
För att Freddan fyllde år igår och för att simma är kul

                                      


                                                                              För att jag tycker man ska våga
(Och om jag inte säger att jag inte tagit det här kortet får Linnea säkert damp. Jag har inte tagit det här kortet!! :P)


Tänk att vi ligger här du och jag i en tystnad vi inte valt

OJOJOJ, shit hobbyn är verkligen bäst ! Visst det kanske inte var den mest speciella gången men kommer nog ändå minnas det som något bra :)  Emma och Jasmine - Favorit i repris. (Y) Braa att vissa tabbar sig varje gång bara haha. Men telefon är kul, det kommer det alltid vara. Egentligen skulle gårdagens kväll varit askelig, satt vid en dator och gjorde typ ingenting, men ändå. Det känns gött. Beror la på sällskapet, och kanske några samtal ;) Som vanligt kan jag ju inte minnas det bästa när det väl gäller men vet att vi skrattade, mycket ! Somnade rätt tidigt för att en viss Linnea var trött, men kunde i alla fall få ur henne några djupa ord innan. Det var bra och det räcker ju att säga en halv mening för sen fattar båda..!
Idag vaknade vi relativt tidigt och gick upp och åt frukost, men sen drygade vi i sängen två timmar till. Jag fattar inte haha. Tittade lite på Populärmusik Från Vittula, den bästa filmen <3 . Jarmo och Saj förlåt. Sedan bar det av till gymmet, så lite duktiga har vi allt varit.
Ska bara tillägga att det är VÅR. Det känns verkligen i kroppen, det är något speciellt med våren. Kanske för alla minnen, jag vet inte. Det är iaf bra. :)
Mindre bra är att Linnea ska till fucking fjällen när det är UGP2 !! Jag kommer döö. Du missar det bästa. OFLYT kallas det. Men det löser sig, vi har ju en helg kvar innan det gäller. ( : 


?lska

För en tid som bara går och aldrig kommer igen

För ett år sen, ungefär, var jag och Elin hos Linnea. Det var schlagerkväll.
Jag minns för det var så bra och det känns nästan som igår. Vi dampade loss till Kamelont och tog massa fula kort. Linneas Mi Amore-ryck som vi härmat så många gånger efter det och aldrig kommer att glömma. Om jag inte minns helt fel var det då vi drev med Daniel också, shit vad kul vi hade. Och vi åt tacos, det kommer jag ihåg för bilderna; Före-Efter :P Det var ju såå kul, elr inte, haha !
Jag hade velat återuppleva det idag, men det funkade ju inte så bra eftersom Linnea var upptagen. Och jag har haft astråkigt hela kvällen men hade ju fått komma till Karin ;) Bra att få reda på det så tidigt hehe, men det kanske bara var fyllesms.? Aja, i alla fall så minns jag hur vi skrek när Carola fick poäng, det hjälpte inte.. Och vi satt i soffan och åt godis och hade det bra.
Nu har det typ gått ett år sedan förra våren. Snart är det 1 april som var ännu bättre är schlagerkvällen. Det finns väldigt många minnen sen då, det var vår tid. <3 Det känns inte som jag minns helgerna lika bra längre. Alltså dom som är nu. Dom betyder massor men dom glöms bort mycket snabbare, vad beror det på?  Men nästa helg ska vi göra till något minnesvärt, något speciellt. Och jag hoppas verkligen att 1 april-helgen är ledig, det känns liksom som om det är vårat :) . Det känns som jag aldrig kommer glömma, men man gör nog det.? Roma Pizzeria, jag ler vid tanken. Allt hade blivit så pinsamt egentligen, men det löste sig så bra. Det är Linnea, Klara och Elin från Skene SoIS :) . Och nu kom jag på att det är mycket tack vare dom som våra helger varit kul. Det kanske är det vi ska ta tag i, telefonen .* Åh, jag känner mig ganska lycklig som har så underbara vänner. <3


det är natt, och det är ganska kallt

Igår hade jag födelsedagskalas med Julia och Linnea :) Mycket mycket trevligt. Tyvärr blev ju Elin sjuk, keligt men det kommer fler tillfällen. Min present jag fick var finast någonsin, jag gillar sånt man kan spara och bli glad av.
"Nu börjar den där fittklådan igen!!"
Och evaäpplet gjorde också ont hela kvällen, det fick vi höra haha.
Vi skulle ju titta på älskade SUN TRIP men vissa blev trötta och somnade. Kul liv, men det var iaf gött. Vaknade tidigt och gick och simmade, ännu göttare :) Jag har svårt för att återberätta saker känner jag, det låter alltid fel och inte tillräckligt bra så jag lägger av. Bjuder på några bilder (Y) JKL !! <3

                     
Det är inte lätt att hitta bilder när alla ser normala ut, så ha lite överseende. :)


Du förtjänade en nominering för rollen du spelade.

Alla dessa jävla spel och roller. Jag är trött. Alla falska människor som tror sig för mycket. Men det är tur att jag i alla fall har några andra. Några verkliga, sanna vänner. Jag skulle inte klara av livet utan dom. Det här blir patetiskt. Jag bara känner hur mobbat det kmr låta i andras öron :) Men jag orkar inte bry mig. Man ska stå emot och le, det är det allt går ut på. Man ska sitta tyst, låta livet gå förbi utan att göra sig hörd. Följa alla andras vägar.
 "...Det gäller att bli älskad och hitta sin plats och finna sig i den. Det är ett spel, en tävling. Alla låtsas, spelar, räddar sitt eget skinn. Alla är falska..."
Det är nog det bästa sms jag fått, Linnea. Ganska längesen, men det fastnade och jag tänker på dina ord ofta. Speciellt just nu när det falska är så tydligt i min värld. Jag önskar att alla kunde förstå. Det finns så mycket mera.
"VÄRLDEN ÄR EN SCEN OCH LIVET ÄR TEATER"
 
                        
Jag saknar och längtar och minns.

Elva dromedarer gick på promenad

Och idag fyller jag sexton. Tack för alla fina gratulationer :)
Det har hänt lite men jag orkar inte just nu. Kolla Elin och Linneas fina bloggar istället ! :P
Ska bara säga att det nästan är skrattretande hur Linnea och jag tycker samma saker, igår i telefonen var otroligt. Jag fattar, fattar fattar. :) Vi kompletterar varandra och tycker exakt samma. ! Jag gillar det.
Palla, jag vill sova.