Jag har en dold talang som ingen verkar se

Man kan verkligen förvånas av människor. Jag gillar att bli förvånad. Jag har blivit förvånad så det räcker och blir över den här helgen. Man kan nog inte få för mycket och jag gillar socialt folk som man kan vara sig själv med. Nya bekanskaper är alltid trevligt. Dryg, jag gillar det. Festis är gott men släcker inte törsten, kom ihåg det! Jag är glad, känns inte som att det kan bli mycket bättre. Men jo det kan det, och sämre också, speciellt efter omständigheterna men det spelar ingen roll för just nu känns allt på topp och onödiga utläggningar är bäst. Och detta låter som när jag skrev blogg för typ ett år sen, helt osammanhängande och hej jag är liten men jag orkar inte anstränga mig så det får bli såhär. Jag har väldigt lätt för att leva på meningslösa händelser men det är väl sån jag är. Jag tackar någon högre makt för varberg, bocksten, fint väder och socialhet.
Vindblås och slarvbulle.
Välkommen! (:
LA

då slösar vi bort våra liv

Jag har gått runt och varit i extas hela dagen idag, som min kära Linnea uttryckte det :) Det är tack  vare simningen med elfsborg igår. Det är konstigt hur två timmar kan göra så stor skillnad i tillvaron. Det räckte nästan med att bara komma dit så var motivationen bättre än någonsin och nu känns allt verkligen bra. Dom på jobbet måste trott att jag var störd eller något, var och varannan minut dök det upp ett fånigt leende i mitt ansikte, men jag kunde inte hjälpa det. Tankarna och alla minnen gör mig lycklig ända ner i tårna. Det här kan inte bli annat än bra och jag är glad för att människorna inte var helt opå. Det här kan öppna nya dörrar och jag tror vi ska vara tacksamma. Det är inte alla som får chansen.

Bara för att Linnea och jag var så snygga i helgen bjuder jag på några bilder.
   <3 nagelacket ;)
haha, för vi har solen i ögonen (y)

Allting blir precis som man förväntar sig

Jag tror det var bra att det regnade på midsommar. Jag hade verkligen inga höga förväntningar på kvällen, kanske just därför det blev så bra. Egentligen en helt vanlig kväll hos Linnea, men på något sätt var den speciell och jag tror den här helgen blir en sån som man kommer minnas långt, långt efter. Även fast vi klagade på det ösande regnet var det nog bra, behövde bara ge oss ut på en kort tur för att hämta innehållet i dynboxen och vi slapp bli desperata och fick ägna oss åt det vi gillar mest :) För övrigt är strandvaskaren en förjävla bra film, den har dom verkligen lyckats med. Ja, det är den bästa fast vi sett den innan, precis på den hårfina gränsen. Och det är konstigt att jag inte har några märken efter Linneas naglar som skar in i min hand haha. Ooh, jag har en bra känsla i magen när jag tänker tillbaka på kvällen.
Gårdagen var inte helt fel den heller. Tack vare det fina vädret fick vi till några fina kort, och tack vare fina kort fick vi oss många skratt, och tack vare många skratt kändes allt på topp. Linnea och jag är bäst på lyckade infall och efter inte alls lång tid fanns ett tält uppställt i Linneas trädgård. Jag vet inte hur många gånger jag har hört att det verkligen ser ut som en camping. Det var riktigt mysigt och efter en film, efterlängtade jordgubbar och nattmacka fick vi andas in sommarnatten. Ett dött Kinnasten kunde inte varit bättre och när vi satt där mitt i vägen förstod man varför man lever. Jag tycker om den tjejen så det gör ont. nnea;kåa´ - alltid !
Det finns så mycket mer som ingen kan förstå så vi håller det för oss själva, förutom att det blev en himla massa i stil med "men dom är ju bra, dom torkar ju.!" . TACK.
image148
fler bilder kmr, men datorn dampar loss.

Ingen har sagt att man ska leva för alltid.

Man lever här och nu.  Jag är helt medveten om att man lever en gång, att sexton år av mitt liv redan har gått och att jag borde ta vara på tiden. Ändå väntar jag alldeles för länge med allt, tänker att det finns massor av tid. Det är hemskt att titta tillbaka på tiden och inse att allt det som känns som igår var ett år sen, eller mer. Panik. Jag vill inte vakna upp om tio år och förstå att jag inte har gjort något med mitt liv. Inse att den bästa tiden i livet är över och aldrig mer kommer igen. Jag vet ju hur det är så jag borde kunna göra något åt det, men jag står här handlingsförlamad och hoppas på bättre tider. Jag kom på hur mycket jag saknar vissa, såna som har betytt så otroligt mycket för mig. Var är dom nu? Borta. För att vi bara släppte taget. Det är sånt man kommer på nu, flera år efter. Jag var lika medveten om det då som jag är nu, ändå finns dom inte kvar. Nu är det försent. Det kanske aldrig blir försent egentligen men det kommer inte bli som förr i alla fall. Men det var nog meningen. Det var meningen, annars skulle det inte vara som det är idag. Men det känns svårt att föreställa sig ett liv utan det som betyder mest just nu. Livet förändras vart jag än går.


Jag lever och väntar på smällen.

Midsommar är ett jävla påhitt. Föräldrar är ett jävla påhitt. Föräldrar som skrämmer upp varandra är ett jävla påhitt. Tidningar är ett jävla påhitt. Nyheter i allmänhet är ett jävla påhitt. Mitt liv är för tillfället ett jävla påhitt och jag är så förbannad så jag skulle kunna gråta.

Söndag 17.6.07

Som en meningslös söndag fast med mer mening än ingen alls. Ingenting kan vara meningslöst med Linnea. Men det var en såndär jobbigt slö dag när man vill göra något men inte kan komma på vad. Det gick åt minst två timmar till att komma på vad vi skulle göra men när vi efter två timmar inte åstadkommit någonting bestämde vi oss för att ge upp. I alla fall samlade vi lite kraft och begav oss hem till Linnea. Vi hade inte så mycket mer liv där. Kollade film typ. Och efter mycket tjat om vem som skulle ha hjälm på sig blev det en kort tur på Viktors moped. Var det lite av drömmen om att åka tre på en moped som gick i uppfyllelse.? ;)
Nu har jag fyra veckor med jobb framför mig, känns sådär. Måste erkänna att det inte låter lockande, men jag måste väl överleva.

begravning, tant, flodhäst som gör magplask; vad mer kan man begära? HAHA.
"Men det ser jättekonstigt ut. Det ser ut som om det är din framsida, och att din fitta är där, det är den väl? Eller var är den?!"


Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

-fan att känslan ska komma tillbaka.


En helhet för det enkla

Ebba två år låtsaspratar i telefon:
- Heej Kåa.. Simmar ajaa.

Nu är det konstaterat; jag simmar för mycket och träffar Ebba för lite. I alla fall kopplar hon mig till simning och har vant sig vid att jag inte är hemma, det känns nästan hemskt.

nånstans där så blev jag den jag är nu

Så var skolavslutningen 07 över och det är verkligen sommarlov. Jag vet inte hur det känns, har inte hunnit känna efter än men jag tror vi kan se tillbaka på tiden med ett leende.
I torsdags var det iaf mingla i mark, och det artade sig. Hoppade på tåget till Vbg men i Skene gick vi av för vi orkade inte, kul att betala i onödan. Jag vet inte om det var rätt beslut ;) , men jag hade faktiskt riktigt kul i kinna när man fick spendera tiden med tobbe och andra, han är underbart klockren. Tyvärr blev det inget av fyrkanten mellan mig, julia, tobbe och snygg-erik haha. Nej, det var lyckat, vi skrattade massor, träffade nygammalt folk och jag var glad.
Igår var det Vbg, det kan diskuteras. Trevligt ja, men det kunde varit mycket bättre också. Fast nej, jag är nog nöjd.
Vem vill gå i ettan nu? Alla, alla ;)
TACK.


jag ber om att vår kärlek ska få leva, och aldrig nånsin dö

Jag har en olustig känsla i magen. Jag vill inte inse vad den beror på.


   och ja, jag kommer sakna dig! fan att sista veckan skulle bli så bra.  
 hd, ks, la <3

framför spegeln går vi bakåt igen

Jag måste tillägna ett blogginlägg till underbara Hanna Davidsson.image85                                        <3

Vi vet båda två att det har varit rätt mycket skitsnack, från alla håll och kanter. Men mot alla odds har det ordnat sig. Jag minns det som igår när du kom och satte dig vid bordet och frågade varför jag inte tyckte om dig och var sur på dig. Det var riktigt pinsamt när jag inte hade något svar och mumlade något om att jag inte mindes. Vi pratade lite och redde ut en del. Sen dess har det bara gått framåt, nästan. Det har nog varit lite till och från i och för sig, men ändå så mycket bättre än tidigare. Och nu har jag insett att jag verkligen tycker om dig. En otrolig vän som jag har upplevt mycket med. Synd bara att jag kommit på det nu, i morgon är det avslutning och snart flyttar du tillbaka till Göteborg. Vi skulle tagit vara på tiden mer, men jag får leva på alla minnen. Gud vad PINIS ;) . Du är en av dom få som man kan berätta nästan allt för, du förstår och lyssnar och det känns som man kan lita på dig. Vårt djupa samtal på klassresan, det kändes bra. Det finns inte många som man kan prata med sånt om, folk tar det inte seriöst. Det känns som vi verkligen förstår varann och när du tog tag i min arm där på ängen innan vi återgick till dom andra på klassresan och sa att du tyckte om mig, jaa det var något som tog tag i mig, det var fint :) Och jag hoppas för allt i världen att vi inte tappar kontakten helt, det vore riktigt sorgligt.
Jag kommer i alla fall att minnas våra skratt, dåliga skämt och allt skitsnack. Jag är glad att vi löste allt, helt enkelt; Jag tycker om dig!




hej ful bild men hittade ingen annan. (:


vi satt på gräset, som växte i takt med himlen

I tisdags var vi i Varberg, underbara stad :)
Dagen tillbringades mestadels med Julia och Jennifer, det var myys.

 ooh, schnyggingar x)
    den ständiga tungan haha.

vi satt på gräsetSom växte i takt med himlen

man glömmer att man trivs med livet ibland.

Nnea & Kåa har hemliga liv, och jag älskar spontanitet. :)




1. vem är du?
2. är vi kompisar?
3. hur och när träffades vi?
4. tycker du om mig?
5. ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det?
6. beskriv mig med ett enda ord.
7. vad var ditt första intryck av mig?
8. är det fortfarande så?
9. vad påminer dig om mig?
10. om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara?
11. hur bra känner du mig?
12. när sågs vi senast?

It´s dangerous to live I am told

I fredags var det favorit i repris hos Anna och jag kände mig omtyckt som Klara Simonson, med ett S haha ! (:
Med bl.a. telefonprat, kära återseenden och mopedåkning blev det mkt trevligt i det stora hela, kunde kanske slutat lite bättre iof men helt klart värt att minnas. Och ni får gärna anteckna ;) !

Nu vet jag och Linnea iaf hur en McFlurry cornetto jordgubb ska se ut haha.  
Och det är modernt att tappa enkronor i glassen också, dagens höjdpunkt i gbg.

image125

ljudet av ett annat hjärta

Jag har ingen aning :)  

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

I ran naked with a homo because I´m a pimp and your jealous.

Du vill börja när allt har tagit slut

Idag hade vi "modevisning" (: Haha, det var mobbat. Men jag dog inte iaf, det är positivt.
Och min ögonskugga var inte lyckad, jag vet !

   
    

Livet är en dans på rosor

men det är en dans med svåra steg.

Precis "klar" med mitt engelskaarbete nu. Jag hatar att jag alltid skjuter upp saker. Hela mitt liv är en väntan på bättre tider. Aja, det blev i alla fall riktigt kasst, skulle behövt fixa mer med det men jag pallar inte nu. Är jävligt trött och skulle verkligen behöva sova ut någon gång, men det hinner jag inte med. (:

Gymmet idag var mkt trevligt haha. Man har alltid kul med vibratormaskinerna ;) ! Och Linnea och Elin såklart.

image119
 GODNATT